08.00 uur - 17:00 uur

Over ons

Mejo Aluminium B.V. (afgekort Mejo) is een Nederlands zusterbedrijf van het Duitse Mejo Metall Josten GmbH & Co. KG. We zijn al sinds 1932 een onafhankelijke fabrikant van onder andere aluminium extrusie profielen. Dankzij onze nauwe samenwerking kunnen we voor al onze zakelijke klanten in Nederland en België de beste klantgerichte service bieden en maken we uitsluitend hoogwaardige producten.

Uw partner in het ontwerpen en maken van aluminium profielen op maat

We produceren bij Mejo onder andere aluminium profielen op maatNo Name Konstruktion®-machinebouw profielen die compatibel zijn met de ITEM- en BOSCH-profielsystemen en No Name Solar®-montagesystemen voor zonnepanelen. Download de catalogus en ontdek wat er bij ons allemaal mogelijk is met betrekking tot het ontwerpen en maken van aluminium profielen om vervolgens toegepast te worden in uw sector.

Download onze catalogus

Ons team in Nederland

 

Waarmee onderscheiden we ons van onze concurrenten?

 • Kleinschalig bedrijf, met grote achterban in Duitsland
 • Profielen op maat in bijna elke profielgrootte
 • Met BOSCH en ITEM compatibele machinebouwprofielen op voorraad in ons Duitse magazijn vlak over de grens
 • Levering binnen 3-5 werkdagen
 • Altijd contact met ons in uw moedertaal
 • Exclusief voor zakelijke klanten

De stap naar Nederland

De vraag naar aluminium profielen en machinebouw profielen nam steeds verder toe. Hierdoor is Mejo als fabrikant van deze profielen ook gegroeid. Mede om dichter bij onze klanten uit Nederland en België te staan, heeft Mejo haar weg gevonden van Duitsland naar de Benelux.

Is uw bedrijf in Nederland of België gevestigd en wilt u uw opties persoonlijk met ons bespreken? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We vertellen u alles over de voordelen van de aluminium profielen van Mejo en voorzien u graag van advies.

Communicatie in het Nederlands

Met steun van het Duitse zusterbedrijf hebben we deze bedrijfstak vanaf de grond opgebouwd. In een interview met Janine Panis (Directeur Mejo Aluminium B.V.) komt goed naar voren hoe gepassioneerd en trots zij is op Mejo.

Mejo gaat klantgericht te werk en goede communicatie is daarin heel belangrijk. Het team van Mejo probeert daarom altijd in de moedertaal van de klant te spreken voor een optimale opbouw van de relatie: “Bij Mejo bespreken we alles in het Nederlands, iets wat onze klanten hier erg waarderen. Zij zijn namelijk gewend om met buitenlandse bedrijven in gebrekkig Engels of Duits te communiceren en niet in hun moedertaal. Wij vinden het belangrijk om met onze Nederlandse en Belgische klanten in hun eigen taal te communiceren, omdat we zo een band kunnen opbouwen met onze relaties.”

Snelle service

Een nauwe samenwerking met het Duitse hoofdkantoor in Düsseldorf en de vestigingen in Viersen en Neurenberg, waar zo’n 50 medewerkers actief zijn, zorgt ervoor dat Mejo Aluminium B.V. een korte levertijd kan garanderen. Het magazijn in Viersen (vlak over de grens met Duitsland) wordt niet voor niets De poort naar Nederland genoemd.

Ons portfolio en een aantal bijzondere projecten

Ons portfolio omvat het hele spectrum van aluminium profielen:

 • Ontwerp en ontwikkeling
 • Kostenoptimalisatie
 • Matrijsbouw
 • Productie en distributie
 • Anodiseren en poedercoaten
 • Opslag
 • Mechanische bewerking
 • Neutrale levering

Bekijk op ons Mejo LinkedIn-account nog meer veel meer leuke en bijzondere projecten.

Een van de grootste merkfabrikanten van compatibele machinebouw profielen

De veelzijdigheid van onze aluminium machinebouw profielen maakt dat ze geschikt zijn voor diverse toepassingen in allerlei sectoren, zoals machinebouw, interieurbouw, architectuur en voertuigbouw. Onze merken No Name Konstruktion® en No Name Solar® zijn bovendien gebaseerd op het idee om de zakelijke klant niet te binden aan een specifiek systeem door middel van speciale accessoires. Onze ISB profielen en BSB profielen zijn daarom compatibel met veel gangbare systemen (BOSCH en ITEM) en bevestigingsmaterialen.

Persoonlijk advies en totaalservice

Door wereldwijde relaties met leveranciers en volumebundeling zorgen we er bij Mejo voor dat onze klanten altijd hoogwaardige aluminium extrusie profielen tegen de beste voorwaarden ontvangen. We bieden complete oplossingen, van idee tot productie en inkoop, alsmede voorraadbeheer, en begeleiden u van de planning tot het afgewerkte aluminium profiel.

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel of wilt u persoonlijk advies van een van onze medewerkers ontvangen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Heeft u een andere vraag voor ons team?

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. We zijn u graag van dienst vanuit ons kantoor in Hapert, Noord-Brabant en brengen indien gewenst een bezoek aan uw vestiging om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Samen bespreken we de mogelijkheden, die het beste bij uw wensen passen.

  We reageren binnen 24 uur op uw bericht.

  Over Mejo Metall Josten

  Mejo Aluminium B.V. levert al sinds 1932 extrusieprofielen, machinebouw profielen en composiet-materiaal uit aluminium. Met 90 jaar aan ervaring, weten we precies waar u behoefte aan heeft. We hebben maar liefst 30 verschillende extrusiepersen met een drukkracht van tussen de 500 en 8000 ton. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel elke profielgrootte voor u te fabriceren.

  Contactgegevens

  Mejo Aluminium B.V.
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Telefoon: +31(0)497 – 225800
  E-mailadres: info@mejo.com

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks