08.00 uur - 17:00 uur

Geanodiseerde aluminium profielen

Geanodiseerd aluminium profiel op maat

Kwalitatieve profielen tegen de scherpste prijs!

U gebruikt de geanodiseerde profielen van Mejo voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor de machinebouw of conveyorbouw. We extruderen het profiel naar uw voorkeuren en creëren op die manier een hoogwaardig product.

Wilt u bij ons uw profielen met een geanodiseerde afwerking bestellen? Neem contact met ons op of download eerst onze catalogus om uw opties te bekijken!

Snelle levering

Binnen de Benelux leveren we uw geanodiseerde profielen op korte termijn, tegen een aantrekkelijke prijs.

Klantenservice

We staan u graag persoonlijk te woord: u kunt ons op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur bereiken.

Bespaar geld

Onze prijzen zijn gegarandeerd de voordeligste op de markt. Doe er uw voordeel mee!

Voordelen van profielen anodiseren

Onze mogelijkheden:

 • 10 badlijnen
 • Maximale profiellengte van 8 meter
 • Voorbehandeling: E0 t/m E6
 • Kleuren: EV1 t/m EV6
 • Andere kleuren op aanvraag

Aan de hand van uw tekeningen extruderen we het aluminium op maat. U kiest bij ons vervolgens voor een van de volgende twee designopties: anodiseren of poedercoaten.

Afwerkingsopties en pluspunten van geanodiseerde aluminiumprofielen

Het voordeel van anodiseren is dat het uw profiel beschermt. We voorzien het materiaal tijdens dit proces van een slijtvaste oxidelaag, waardoor het beter weerstand biedt tegen corrosie. Dit komt de duurzaamheid van uw profiel ten goede en ook de decoratieve waarde stijgt. U kunt namelijk uit verschillende kleuren kiezen!

De hoogste kwaliteit geanodiseerd aluminium

We bieden u bij Mejo uitsluitend hoogwaardige aluminium profielen. We begrijpen als geen ander dat de kwaliteit van de beschermende oxidelaag afhankelijk is van het gehele productieproces en de materialen die gebruikt worden om het profiel te maken. Het anodiseren speelt natuurlijk een belangrijke rol, maar ook de voorbehandeling en de conditie van de matrijzen zijn belangrijk. We maken daarom zoveel mogelijk gebruik van matrijzen die Mejo zelf heeft geproduceerd. Daarnaast kopen we onze materialen uitsluitend in bij erkende partners en bedrijven die aan onze hoge eisen voldoen.

Hoe anodiseren we de op maat geëxtrudeerde profielen?

Om een goed hechtende oxidelaag te creëren op de geëxtrudeerde profielen, leggen we ze in een bad met zwavelzuur. Door hier stroom doorheen te geleiden, komt er zuurstof vrij. De profielen reageren vervolgens met de zuurstof in het bad. Hierdoor ontstaat een beschermlaag op het aluminium dat slijtvast en hard is. Vervolgens halen we de profielen uit het bad en spoelen we ze grondig af, waardoor er geen zwavelzuur achterblijft en u uiteindelijk veilig gebruik kunt maken van de geanodiseerde profielen.

Neem contact met ons op

Samen nemen we de mogelijkheden door die het beste bij uw wensen passen.

  We reageren binnen 24 uur op uw bericht.

  Neem contact op voor meer informatie

  Snel. Bereikbaar. Eerlijk. Netjes. Dit zijn de voorwaarden voor een duurzame klantenrelatie. Wij maken dit elke dag opnieuw voor u mogelijk.

  Graag adviseer ik u bij de aanschaf van uw aluminium profielen. Neem gerust vrijblijvend contact op.
  – Janine Panis

  Mejo Metall Josten GmbH & Co. KG
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Over Mejo Metall Josten

  Mejo Aluminium B.V. levert al sinds 1932 extrusieprofielen, machinebouw profielen en composiet-materiaal uit aluminium. Met 90 jaar aan ervaring, weten we precies waar u behoefte aan heeft. We hebben maar liefst 30 verschillende extrusiepersen met een drukkracht van tussen de 500 en 8000 ton. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel elke profielgrootte voor u te fabriceren.

  Contactgegevens

  Mejo Aluminium B.V.
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Telefoon: +31(0)497 – 225800
  E-mailadres: info@mejo.com

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks