08.00 uur - 17:00 uur

BSB profielen

NNK ® BSB profiel

Maatwerk machinebouwsysteem voor een scherpe prijs!

Zoekt u maatwerk BSB profielen voor de machinebouw en framebouw? Met behulp van extrusie maken we uw profielsystemen naar wens, ook ISB. Onze No Name Konstruktion® profielen zijn te gebruiken als alternatief voor de BOSCH profielen en compatibel met het raster.

 • Op voorraad in ons magazijn
 • Levering binnen 3-5 werkdagen
 • Exclusief voor zakelijke klanten

Bij interesse of vragen neemt u eenvoudig contact met ons op. Voor meer informatie downloadt u de brochure.

Snelle levering

Binnen de Benelux leveren we uw aluminium profielen op korte termijn, tegen een aantrekkelijke prijs.

Klantenservice

We staan u graag persoonlijk te woord: u kunt ons op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur bereiken.

Bespaar geld

Onze prijzen zijn gegarandeerd de voordeligste op de markt. Doe er uw voordeel mee!

Overzicht van de verschillende soorten BSB profielen van Mejo

Nadat u gekozen heeft voor een BSB profielsysteem, selecteert u de soort groef die geschikt is om binnen uw sector mee te bouwen. We produceren profielen met D, 6, 8 en 10 groeven. Afhankelijk van de groef kiest u een specifieke rastermaat en vervolgens de gewenste uitvoering. Het mooie van het BSB profielsysteem is dat u de mogelijkheid heeft om het uit te wisselen met een BOSCH profielsysteem. Het NNK® BSB profiel is om deze reden niet alleen populair, maar ook zeer kostenbesparend. Wilt u alle technische specificaties bekijken? Download dan het overzicht.

Is dit product toch niet precies waar u naar op zoek bent? Waarschijnlijk voldoet het ISB profielsysteem dan wel aan uw eisen. Voor advies en bij vragen neemt u eenvoudig contact met ons op. We zijn u bij Mejo graag van dienst!

Systeem BSB
Groef D 6 8 10
Raster Rond 20 30 40 45
50 60
Uitvoering→
Licht
Ultra licht

Toebehoren voor het BSB aluminium profiel

No Name Konstruktion® accessoires

Door No Name Konstruktion® is de klant niet gebonden aan een bepaalde serie vanwege de selecte keuze aan speciale accessoires. De BSB profielen van Mejo zijn compatibel met de standaardaccessoires die binnen de industriesector gebruikt worden en uitwisselbaar met in de handel verkrijgbare schroeven en gleufmoeren. Dit is het grootste voordeel van NNK®!

We hebben in onze catalogus meer dan 300 accessoires die we onder andere leveren aan retailers en framebouwers. Mejo is daarmee uw totaalpartner voor BSB profielsystemen.

Hoge kwaliteit profielsystemen volgens de Europese normen

De Europese Unie heeft een aantal normen en voorwaarden vastgesteld met betrekking tot de verwerking en levering van chemische stoffen: de REACH-verordening en RoHS-richtlijn. Mejo voldoet aan alle vastgestelde normen en kan daarom uw BSB aluminium profiel altijd naar wens produceren; uiteraard zijn onze producten van de beste kwaliteit en tegen een scherpe prijs!

Neem contact met ons op

Samen nemen we de mogelijkheden door die het beste bij uw wensen passen.

  We reageren binnen 24 uur op uw bericht.

  Neem contact op voor meer informatie

  Snel. Bereikbaar. Eerlijk. Netjes. Dit zijn de voorwaarden voor een duurzame klantenrelatie. Wij maken dit elke dag opnieuw voor u mogelijk.

  Graag adviseer ik u bij de aanschaf van uw aluminium profielen. Neem gerust vrijblijvend contact op.
  – Janine Panis

  Mejo Metall Josten GmbH & Co. KG
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Over Mejo Metall Josten

  Mejo Aluminium B.V. levert al sinds 1932 extrusieprofielen, machinebouw profielen en composiet-materiaal uit aluminium. Met 90 jaar aan ervaring, weten we precies waar u behoefte aan heeft. We hebben maar liefst 30 verschillende extrusiepersen met een drukkracht van tussen de 500 en 8000 ton. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel elke profielgrootte voor u te fabriceren.

  Contactgegevens

  Mejo Aluminium B.V.
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Telefoon: +31(0)497 – 225800
  E-mailadres: info@mejo.com

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks