08.00 uur - 17:00 uur

ISB profielen

NNK ® ISB profiel

Hoogwaardige kwaliteit tegen voordelige prijzen!

De hoogwaardige ISB profielen van Mejo produceren we door middel van extrusie. We maken o.a. ook BSB profielen. De profielsystemen uit onze fabriek worden vooral toegepast in de machinebouw, conveyorbouw en framebouw.

De machinebouw profielen van ons eigen merk No Name Konstruktion® zijn volledig compatibel met het Item en Bosch raster. Hiermee breidt u relatief goedkoop het profielsysteem uit.

 • Op voorraad in ons magazijn
 • Levering binnen 3-5 werkdagen
 • Exclusief voor zakelijke klanten

Bent u geïnteresseerd in onze ISB profielen? Download dan de brochure of neem direct contact met ons op.

Snelle levering

Binnen de Benelux leveren we uw aluminium profielen op korte termijn, tegen een aantrekkelijke prijs.

Klantenservice

We staan u graag persoonlijk te woord: u kunt ons op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur bereiken.

Bespaar geld

Onze prijzen zijn gegarandeerd de voordeligste op de markt. Doe er uw voordeel mee!

Bekijk welk ISB aluminium profiel u bij ons kunt laten maken

Bij Mejo produceren we ISB profielen met 5, 6, 8 of 10 groeven en verschillende rastermaten. Ook zijn ze in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, afhankelijk van de gekozen groef en afmeting. Het ISB profielsysteem is compleet compatibel met het Item profielsysteem, waardoor het een populaire en kostenbesparende keuze is. Voor alle technische gegevens over de diverse profielen, downloadt u het overzicht.

Is dit profielsysteem toch niet het product waar u naar op zoek bent? Bezoek dan de pagina’s over onze BSB profielen of aluminium profielen op maat volgens de tekening van de klant. Of neem direct contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

ISB profielsysteem accessoires en toebehoren

Ontworpen voor veelzijdige compatibiliteit

Bij Mejo zijn we uw totaalpartner voor ISB profielen. We leveren uitsluitend profielsystemen van nauwkeurige kwaliteit en hebben hiernaast een groot aanbod bijpassende accessoires en toebehoren voor ISB.

Onze ISB profielen kennen veel toepassingsmogelijkheden. U heeft bij ons namelijk de keuze om het ISB profielsysteem op maat te laten zagen, waardoor u het eindproduct altijd perfect kunt toepassen voor uw constructies.

De groeven van de profielen zijn zo ontworpen dat ze uitwisselbaar zijn met de meeste moeren en schroeven die in de handel verkrijgbaar zijn.

ISB profielen volgens Europese regelgeving

Al onze aluminium ISB profielen voldoen aan de REACH en RoHS normen en voorwaarden die de Europese Unie stelt aan de productie en levering van chemische stoffen. Dankzij ons efficiënte productieproces ontvangt u bij ons altijd een ISB aluminium profiel van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs.

Neem contact met ons op

Samen nemen we de mogelijkheden door die het beste bij uw wensen passen.

  We reageren binnen 24 uur op uw bericht.

  Neem contact op voor meer informatie

  Snel. Bereikbaar. Eerlijk. Netjes. Dit zijn de voorwaarden voor een duurzame klantenrelatie. Wij maken dit elke dag opnieuw voor u mogelijk.

  Graag adviseer ik u bij de aanschaf van uw aluminium profielen. Neem gerust vrijblijvend contact op.
  – Janine Panis

  Mejo Metall Josten GmbH & Co. KG
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Over Mejo Metall Josten

  Mejo Aluminium B.V. levert al sinds 1932 extrusieprofielen, machinebouw profielen en composiet-materiaal uit aluminium. Met 90 jaar aan ervaring, weten we precies waar u behoefte aan heeft. We hebben maar liefst 30 verschillende extrusiepersen met een drukkracht van tussen de 500 en 8000 ton. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel elke profielgrootte voor u te fabriceren.

  Contactgegevens

  Mejo Aluminium B.V.
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Telefoon: +31(0)497 – 225800
  E-mailadres: info@mejo.com

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks