08.00 uur - 17:00 uur

No Name Konstruktion – made to get it done®, wat betekent dat?

We hebben net onze slogan No Name Konstruktion – made to get it done geregisteerd. Dit leek ons het moment om te vertellen wat dit voor ons betekent.

Allereerst: met NNK® vinden we niks opnieuw uit. NNK Machinebouwprofielen, zijn geschikt voor gangbare standaardsystemen. Wij bieden een product aan zonder poespas. Aluminium profielen die praktisch, voordeling en geen onnodige kenmerken hebben – gewoon oplossingsgericht. NNK – made to get it done® is gericht op mensen die zaken voor elkaar krijgen.

Dit betekent niet dat we iets hebben tegen elegantie en stijl, maar soms is geen van beide nodig voor een project eenvoudig en kosten efficiënt gedaan te krijgen. Onze machinebouwprofielen hebben alles wat nodig is voor uw projecten.

Waarom de slogan in het Engels?

Simpel: we zijn een internationaal bedrijf met internationale klanten. En het klinkt ook goed, nietwaar?

Geplaatst in Nieuws

Over Mejo Metall Josten

Mejo Aluminium B.V. levert al sinds 1932 extrusieprofielen, machinebouw profielen en composiet-materiaal uit aluminium. Met 90 jaar aan ervaring, weten we precies waar u behoefte aan heeft. We hebben maar liefst 30 verschillende extrusiepersen met een drukkracht van tussen de 500 en 8000 ton. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel elke profielgrootte voor u te fabriceren.

Contactgegevens

Mejo Aluminium B.V.
Diamantweg 10-11
NL-5527 LC Hapert

Telefoon: +31(0)497 – 225800
E-mailadres: info@mejo.com

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks