08.00 uur - 17:00 uur

ITEM profiel compatibel

ITEM profiel compatibel

No Name Konstruktion® ISB profiel

Mejo produceert hoogwaardige ISB-profielen door middel van het extrusieproces. Naast ISB-profielen vervaardigen we ook BSB-profielen. Onze profielsystemen vinden voornamelijk hun toepassing in de machinebouw, conveyorbouw en framebouwsectoren. In onze fabriek leveren wij profielen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze No Name Konstruktion® basis- en stutprofielen type ISP (ISB) zijn compatibel met het in de handel verkrijgbare ITEM-profielrooster en zijn geschikt voor constructies en verscheidene toepassingen. Kies voor de ISB profielen van Mejo:

 • In Duitsland vervaardigde hoogwaardige profielen
 • Compatibel met ITEM-raster
 • Levering binnen 3-5 werkdagen in de Benelux

Bent u geïnteresseerd in onze ISB profielen? Neem dan direct contact met ons op of download onze brochure voor meer informatie.

Snelle levering

Binnen de Benelux leveren we uw aluminium profielen op korte termijn, tegen een aantrekkelijke prijs.

Klantenservice

We staan u graag persoonlijk te woord: u kunt ons op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur bereiken.

Bespaar geld

Onze prijzen zijn gegarandeerd de voordeligste op de markt. Doe er uw voordeel mee!

Op zoek naar een specifiek ISB aluminium profiel voor uw ITEM -raster?

Kies in de tabel uw profiel

Bij Mejo vervaardigen we ISB-profielen met 5, 6, 8 of 10 groeven en diverse rastermaten. Deze profielen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, afhankelijk van de gekozen groef en afmeting. Het ISB-profielsysteem is volledig compatibel met het Item-profielsysteem, wat het tot een veelgekozen en kostenefficiënte keuze maakt. Voor gedetailleerde technische specificaties van de diverse profielen, download u onze brochure.

Indien dit profielsysteem niet voldoet aan uw behoeften, kunt u een bezoek brengen aan de pagina’s over onze BSB-profielen of op maat gemaakte aluminium profielen. We zijn in staat om de aluminium profielen volgens uw technische tekening te vervaardigen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op. We denken graag met u mee.

Accessoires en toebehoren voor uw ISB profielsysteem

Compatibel met ITEM

Bij Mejo zijn we uw complete partner als het gaat om ISB-profielen. Een totaalpakket: aluminium profielen met de bijpassende accessoires en toebehoren voor ISB.

De groeven van onze profielen zijn zo ontworpen dat ze compatibel zijn met de meeste gangbare moeren en schroeven die in de handel verkrijgbaar zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk en flexibel de benodigde bevestigingsmaterialen gebruiken.

ISB profielen volgens Europese regelgeving

Al onze aluminium ISB profielen voldoen aan de REACH en RoHS normen en voorwaarden die de Europese Unie stelt aan de productie en levering van chemische stoffen. Dankzij ons efficiënte productieproces ontvangt u bij ons altijd een ISB aluminium profiel van hoogwaardige kwaliteit tegen de voordeligste prijs.

Neem contact met ons op

Samen nemen we de mogelijkheden door die het beste bij uw wensen passen.

  We reageren binnen 24 uur op uw bericht.

  Neem contact op voor meer informatie

  Snel. Bereikbaar. Eerlijk. Netjes. Dit zijn de voorwaarden voor een duurzame klantenrelatie. Wij maken dit elke dag opnieuw voor u mogelijk.

  Graag adviseer ik u bij de aanschaf van uw aluminium profielen. Neem gerust vrijblijvend contact op.
  – Janine Panis

  Mejo Metall Josten GmbH & Co. KG
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Over Mejo Metall Josten

  Mejo Aluminium B.V. levert al sinds 1932 extrusieprofielen, machinebouw profielen en composiet-materiaal uit aluminium. Met 90 jaar aan ervaring, weten we precies waar u behoefte aan heeft. We hebben maar liefst 30 verschillende extrusiepersen met een drukkracht van tussen de 500 en 8000 ton. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel elke profielgrootte voor u te fabriceren.

  Contactgegevens

  Mejo Aluminium B.V.
  Diamantweg 10-11
  NL-5527 LC Hapert

  Telefoon: +31(0)497 – 225800
  E-mailadres: info@mejo.com

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks